Forum Regels!

Lees hier hoe je dit forum kunt en mag gebruiken.

Moderator: Café Mods

User avatar
Gait
Moderator
Moderator
Posts: 617
Joined: 11 Oct 2010 14:29
Location: Schiermonnikoog

Forum Regels!

Postby Gait » 02 Feb 2017 14:23

Regels

Behandel elkaar met respect
Iedereen zit hier op het forum voor de gezelligheid en niet om beledigd te worden. Zorg daarom ook dat je berichten niet aanstootgevend zijn in wat voor vorm dan ook, je niet iemand uitscheld of een aanstootgevende inlog naam hebt.
Ook met het reageren op iemand, als je iets niet mooi vind, wees netjes en vertel waarom en geef feedback hoe diegene het anders beter zou kunnen doen. Kan je niets anders zeggen dan dat iets niet mooi is, dan is het veel netter om niet te reageren.

Topics
Het is een groot forum, en er zijn ook veel topics. Zorg daarom dat je altijd eerst goed kijkt of er al een topic bestaat voordat je een nieuw topic opent. Het is fijn als je kijkt of het topic ook in de goede categorie staat.
In de topics zelf, zou het fijn zijn om over het onderwerp te blijven praten. Mochten mensen teveel gaan afdwalen dan zou een moderator kunnen ingrijpen.

Spammen
Spammen betekend dat je constant berichten achter elkaar post en een ander niet de kans geeft om te reageren. Hier zijn we niet van gediend. Doe je dit toch, dan zal je een waarschuwing krijgen van een van de moderators.

Introductie
We zouden het fijn vinden dat iedereen die zich registreert voor het posten op het forum zich eerst voorstelt in het nieuwe leden categorie. Zo kunnen we je verwelkomen en weten we wie we voor ons hebben. Ook zouden we het fijn vinden, dat je in dat bericht enige blijk geeft over dat je de regels hebt gelezen als een bevestiging.

Moderators
Als er wat mis is op het forum, zouden we het fijn vinden als leden niet uit zichzelf voor moderator gaan spelen. Dit kan escaleren tot ruzies en dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Kom je iets tegen wat je niet vind kunnen, dan bestaat er een knop 'rapporteer bericht' en dan krijgen de moderators Valinda, Amber-kyou en Gait daar een melding over.
Mocht je problemen hebben met een lid, of er echt niet uit komen met iets, staan deze moderators altijd open om je verder te kunnen helpen.

Avatars en Banners
Om het forum overzichtelijk te houden vinden we het fijn als iedereen dezelfde afmetingen behoud van de avatars en banners en signatures. Op het forum is het toegestaan om een avatar te nemen van max. 100 x 100 pixels.
Banners mogen, maar maximale grootte is 125 x 500 pixels. Als je een banner hebt, zou het erg fijn zijn als er geen verdere tekst onder zet in verband met het uitrekken van het forum.

Foto’s
Aangezien we op het forum redelijk wat foto’s hebben, is het niet gek om hier even wat duidelijke regels bij te hebben.
De grootte van de foto mag maximaal 600 pixels breed en 800 pixels hoog zijn.
Ook om het overzichtelijk te houden, mag je per topic maar maximaal 10 foto’s plaatsen. Dit is om het forum minder te belasten en zodat de pagina sneller laad. Heb je toch meer foto’s die je wilt laten zien, zet dan een linkje neer naar waar mensen meer kunnen bekijken.
Plaats de foto’s ook onder elkaar en niet naast elkaar zodat het het forum niet oprekt.

Recasts
Dit forum heeft een strikt verbod op recasts. Een recast is een namaak van een originele pop die voor veel goedkoper wordt geproduceerd. De officiële artist krijgt hier geen geld voor. Voor de bescherming van de officiële artists van de poppen, zijn recasts verboden.

Shopping Mall
Hier op het forum bevind zich een Shopping Mall. Hier kan je je poppen, kleding, pruikjes, enz. verkopen aan andere leden. Omdat we in het verleden meerdere malen met oplichters te maken hebben gehad, hebben we een regel in gesteld dat je minimaal een maand lid moet zijn van het forum en minstens 120 berichten moet hebben gepost voordat je toegang krijgt.
Om toegang te krijgen tot het forum, stuur dan een berichtje naar de beheerder Valinda.

Het forum is niet aansprakelijk voor transacties die mis zijn gegaan! Laat daarom ook altijd na een afhandeling feedback achter voor de koper en verkoper in het feedback topic, zodat mensen kunnen weten of ze betrouwbaar zijn. Kijk altijd goed of er voor iemand al een topic bestaat.

18+
Op het forum bevind zich een 18+ gedeelte. Hier worden dingen besproken die voor de jongere generatie aanstootgevend kunnen zijn en daarom is het forum afgesloten. Wil je toegang tot dit gedeelte van het forum, stuur dan een bericht naar Valinda.

Onduidelijk
Mochten er toch nog regels onduidelijk zijn, of weet je niet zeker of iets wel of niet mag, vraag er dan naar bij een van de beheerders of moderators.
Image

Return to “Spelregels - Eerst lezen en bevestigen a.u.b.”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests